Gaver og blomster

Svært ved at finde gaven? så er en gavekurv den perfekte løsning

Det kan nogle gange være svært at sige farvel og tage afsked med en kollega, ven eller bekendt. Årsagen kan være mange fx. hvis vedkommende skal ud at rejse eller stopper på arbejdspladsen. Det man bare skal huske på er, at en afsked og et farvel ikke betyder slutningen på alting, men slutningen på et kapitel i livet.

Når et nyt kapitel slutter, begynder et nyt. Hjælp din kollega, ven eller bekendt godt afsted med en gave, så det bliver en mindeværdig afslutning og få sendt vedkommende godt videre til det nye kapitel.

Gavekurve med sødt, lækkert og blomster

En fin afskedsgave kan være en gavekurv fra Bloomit. Den kan sammensættes på mange måder og indeholde præcis det, du ønsker eller som du ved modtageren kan lide. En gavekurv med eksklusiv chokolade, god kvalitetsslik, snacks og andet sødt, kan de fleste lide.

I gavekurven kan der også tilføjes vin, specialøl eller andre drikkevarer. Måske er der blevet samlet sammen til en større gavekurv iblandt kollegaerne, eller på vejen derhjemme, samlet sammen til en fin gavekurv til naboen, der flytter.

Så kan der tilføjes en plante eller en buket til gavekurven, og på den måde bliver der både noget smukt at kigge på samtidig med der er noget sødt og lækkert at nyde. Der er mange muligheder.

Gavekurve til enhver anledning

Fordi en gavekurv kan sammensættes lige præcis efter modtagerens smag og stil, så er en gavekurv en unik gave, og den kan tilpasses enhver anledning. Du kan også få sammensat billige gavekurve og lidt større kurve, og få gavekurve ideer ved at se udvalget af gavekurve her.

Bestiller du gavekurve online hos Bloomit, kan du få leveret gavekurve i Aarhus, Esbjerg og alle andre store byer. Faktisk kan du få leveret gavekurve i hele landet, når du bestiller hos Bloomit.

Det er også dig, der bestemmer leveringsdatoen for hvornår gavekurven skal leveres til modtageren. Leveringen kan ske på både privat- og erhvervsadresser.

Få leveret gavekurven direkte til modtageren

Det behøver ikke at være svært at give en afskedsgave. Du kan nemt bestille online og få leveret direkte til dig, så du nemt selv kan overrække gaven, eller Bloomit kan levere for dig direkte til modtageren.

Det er fleksibelt for du bestemmer leveringsdatoen og da der er levering i hele landet, bliver det ikke ret meget nemmere at give en afskedsgave på afstand. Med til gavekurven har du muligheden for at sende et fint kort med din personlige afskedshilsen eller hilsen, der passer til den konkrete anledning.

Det hele pakkes fint ind og fremstår flot ved modtagelse. Bestil i dag og få leveret en afskedsgavekurv fra Bloomit når det passer dig.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!