Farvel kort

Sig farvel med en gave

Gennem et helt liv møder vi mange mennesker. Vi får konstant nye relationer, og der findes mange mennesker, som sætter fodspor i vores liv. Men det er langt fra alle, som bliver bliver i vores liv.

Det kan være, at de helt forsvinder ud af dit liv, det kan også være, at det kun er for en stund, at kontakten er mindre, end hvad den plejer. Uanset hvad, bør man fortælle dem, hvilket indtryk de har gjort, og hvad de har betydet.

Det kan man oplagt gøre med en gave, som viser, at man har sat pris på dem. Men hvad skal man give?

Her er en guide til den perfekte afskedsgave, som du kan give for at symbolisere personens betydning.

Læs videre og find flere ideer eller led efter yderligere inspiration her.

Kun minderne tilbage

Et oplagt bud på den perfekte afskedsgave er en gave, som viser alle de gode oplevelser, som I har haft sammen.

Det kan du gøre ved, at du får fremkaldt nogle billeder af jer to sammen, og som modtageren derefter altid kan se på, når savnet begynder at melde sig.

Det kan være, at du tænker, at I jo har billederne på jeres telefon eller lignende, men det er på ingen måde det samme, som når man har billederne fysisk, og man kan hænge dem op. Så bliver man altid mødt af billederne, og tankerne bevæger sig hurtigt tilbage.

Fasthold jeres fælles interesser

Måske I kendte hinanden, fordi I havde fælles interesser? Eller måske fik I opbygget nogle fælles ting at mødes om undervejs i jeres bekendtskab? Det ville være oplagt, hvis du tog fat i noget af dette.

Elskede I eksempelvis at nyde nogle gode flasker rødvin, så kunne det være en rigtig god gave, hvis du fandt nogle af jeres fælles favoritter.

Det samme gælder, hvis det i stedet for rødvin måske var rom eller whiskey, som I nød i hinandens selskab. Når modtageren åbner flasken, vil tankerne med det samme flyve tilbage.

Den oplevelse som I aldrig fik

Ofte taler vi med vores venner om, hvilke oplevelser vi skal have sammen i fremtiden. Faktum er desværre bare, at det langt fra er alle de oplevelser, som vi får ført ud i livet. Havde I det på samme måde?

Så kan du overveje at give et gavekort til en af disse oplevelser. Det kan være en god måde at mindes hinanden. I får måske ikke oplevelsen sammen, men I får den, og I kan tænke på hinanden imens.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!