Kuffert med rødt bånd

Luksusgaver til rejsen

Hvis du kender en, der skal ud at rejse i en længere periode – f.eks. en student på sabbatår eller en voksen på rejseorlov – vil det helt sikkert falde i god jord, hvis du tropper op med en gave, den dag I skal sige på gensyn.

Hvis du samtidig vælger en luksusgave, vil du med garanti blive husket ekstra meget, mens modtageren går rundt i Fjernøsten eller Australien. Vi har derfor fundet 3 gaveidéer der kan bruges som afskedsgave.

En designertaske

En taske er helt uundværlig på rejsen og selvom den kommende globetrotter allerede har både kuffert, backpacker og rygsæk, så er der med garanti også behov for en taske til de aftener, der skal foregå med drinks i byen.

Vil du gerne forære en luksustaske til formålet, er særligt Mulberry tasker oplagte. Med deres stilfulde og tidløse design passer de til ethvert outfit og vælger du en model i sort, er du helt sikker på at gaven bliver brugt år efter år. Sort går nemlig aldrig af mode.

Et bud på en oplagt designertaske er en Mulberry Darley. Den har en god størrelse, så der er plads til de mest nødvendige ting til en aften i byen eller en varm dag på sightseeing i en storby.

Øreringe

Øreringe er som sådan ikke et must, når man skal ud at rejse. Men de fylder ingenting og kan bæres i ørerne konstant til en evig tanke om den derhjemme, der lige nu savner og holder af bæreren. Øreringe er derfor en særligt oplagt gave fra dem, der er tætte på den rejsende. F.eks. forældre eller kæreste. Skal det være ekstra luksus, kan overveje øreringe med diamanter eller andre ædelsten.

Hvis du ikke ved, hvilken type øreringe, du skal vælge, så er et par ørestikker ideelle. De risikerer nemlig ikke at hænge i, hvis modtageren skal ud at prøve vilde ting som bungee jump eller klatring. Samtidig kan de bæres døgnet rundt, da man uden problemer fint kan sove med ørestikker i ørerne. Også hvis man overnatter i en bivuak i den indonesiske jungle!

Penge

OK, penge er ikke nødvendigvis indbegrebet af en luksusgave, men når man går et omkostningstungt rejseår i møde, vil enhver krone med garanti blive værdsat. I stedet for at forære vedkommende et beløb ved afrejse, kan du overveje at fordele det samlede beløb over hele rejsen. For eksempel ved at overføre delbeløbet hver anden, tredje eller fjerde uge. På den måde får den rejsende hele tiden en økonomisk indsprøjtning.

Det kan både gøre rejsen mere tryg rent økonomisk, fordi der således hele tiden kommer lidt ekstra ind på kontoen og sjovere, fordi budgettet til sjov og shopping således bliver lidt større.