Par der flytter

Gaveidéer til naboer, der har solgt sin lejlighed og skal flytte i hus

Skal du finde en passende afskedsgave til dine naboer, som har købt hus og derfor skal flytte? Så bør du vælge en passende gave, der egner sig til deres nye titel som husejere. Herunder følger en række forslag, du kan lade dig inspirere af.

Når man bor i lejlighed, udvikler man typisk et godt naboskab med de andre i opgangen. Af og til vil man derfor skulle sige farvel til gode naboer, når de i stedet vælger at flytte i hus. Det er et af kriterierne for at bo i lejlighed, hvor man deler opgang med flere forskellige naboer.

Måske har dine gamle naboer fundet en bolig på Nørrebro gennem deres ejendomsmægler, hvorfor de flytter – det kan også være, at de skifter det hektiske byliv ud med en roligere tilværelse på landet.

Uanset, hvad der ligger til grund for flytningen, så er det vigtigt at få sagt farvel med manér. Nogle naboer holder man kontakten med, selvom de flytter, men i langt de fleste tilfælde vil kontakten ikke holde i længden. Derfor er det nødvendigt med en ordentlig afskedsgave.

#1: En flagstang

En flagstang er en essentiel del af at være husejer. Det danske flag er en stolt del af vores tradition, og hvilken anledning er bedre at give en, end når man flytter i hus? Med en flagstang er sommeridyllen sikret.

Du kan få en billig flagstang her, hvis du ikke ønsker at spendere den helt store sum på gaven. En billig flagstang er i langt de fleste tilfælde lige så god som de dyrere modeller, og de kan holde lige så længe.

#2: Et fuglebad

Noget af det, der gør det fantastisk at bo i hus, er, at man har naturen lige udenfor døren. Ved at give dine naboer et fuglebad i afskedsgave, når de flytter i hus, er du med til at sikre, at der altid er fugle i haven.

#3: En robotplæneklipper

Når man har et hus, er der flere forpligtelser, man skal bruge tid og kræfter på. Derfor kan det være en god idé at investere i en gave, der kan hjælpe dem med at få styr på de mange opgaver, den nye titel som husejer indebærer.

En robotplæneklipper er således en fremragende investering, når du skal finde en afskedsgave til dine naboer, som flytter i hus. Det bliver ikke nemmere at få en flot og veltrimmet plæne, selvom gaven måske befinder sig i den dyre ende.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!