bryggers

Når en kollega skal videre til et andet job

Det kan være trist, når der er en kollega, som har stået en nær, der vælger at gå ad nye veje. I måske flere år har man arbejdet side om side, og man har således fået skabt sig et godt makkerskab, hvor man forstår hinandens styrker og svagheder.

Det betyder, at der er meget arbejde, der er blevet udført på baggrund af et godt samarbejde, og derfor er diverse opgaver blive løst både hurtigt og effektivt. Derfor kan det slå et hårdt slag, når denne kollega pludselig stopper på arbejdspladsen, måske på grund af et andet job med bedre muligheder.

Hvis I går sammen, kan det blive til en rigtig flot gave

Er det noget, du sidder og nikker genkendende til? Så kan det være, at du gerne vil gøre noget for denne kollega, før han eller hun skal videre. Det skal forstås som en slags gestus og dermed en afskedsgave, fordi I har nydt hinandens selskab. Måske er der også andre kollegaer, der vil være med i gaven, og når I alle spæder lidt til puljen, kan der hurtigt blive tale om et ganske anseeligt beløb, der kan blive til en rigtig god gave.

Blomster og chokolade er hurtigt væk – giv derfor noget der bringer glæde i længere tid

Og der er mange der i sådanne tilfælde tænker på både blomster og kurve med diverse indhold. Men det er noget, som der hurtigt vil forgå, og derfor vil det ikke blive ved med at være et godt minde. Derfor kan det være, at du som afskedsgave til din kollega hellere vil finde frem til noget, hun eller han kan finde stor glæde ved og dermed også huske tilbage på med et smil på læben mange år ud i fremtiden. Er det noget, du synes, der lyder som en god ide?

Vær med til at opfylde en drøm om at få et nyt bryggers

Hvad så med at hjælpe med at opfylde en drøm. Det kan for eksempel være at denne kollega længe har gået og snakket om at nå i mål med et renoverings-projekt i hjemmet. Det kan for eksempel være, at det er køkkenet, badeværelset eller bryggerset, der trænger til at se en kærlig hånd, og hvad er så bedre, end at I giver et lille skub i den rigtige retning. I kan derfor tage de sammenlagte penge og bruge dem til et gavekort blandt andet til nye elementer til et bryggers.

Find et stort udvalg hos AUBO

Hvis det er noget, du synes, der lyder som værende en god ide. Og hvis du gerne vil give en effektiv gave, som modtageren alligevel skulle have brugt penge på en gang i fremtiden, så bør du tage et kig online på det store udvalg af AUBO bryggers, som du kan finde online. Her er der nemlig med sikkerhed et bryggers, der stemmer overens med dine kollegas ønsker, krav og behov, og der er et gavekort hertil den helt rette afskedsgave.

Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!