Barn der giver en kvinde en gave

4 ideer til julegaven til din dagplejemor

Når julen nærmer sig er der visse mennesker, du bør skænke en ekstra tanke. Men af og til kan det at skænke en tanke ikke være nok, for man behøver også noget handling. Det kan du for eksempel demonstrere ved at give en gave. Og her behøver det ikke være en dyr gave, som du går ned og køber i en butik.

Faktisk bør det i stedet være en gave, som du tænker meget over. Når du skal give dagplejemor en god gave, kan du for eksempel give et gavekort til en oplevelse eller lignende. Har du brug for inspiration så kig videre og find fire forskellige ideer til den oplagte gave til dagplejemor, der passer dine børn hver dag.

1 – Forkælelse gør enhver glad

Er din dagplejemor glad, er der stor sandsynlighed for, at dit barn også vil være gladere. Hendes glæde smitter nemlig af på dit barn, og det er noget, du kan mærke, hver gang de kommer hjem. Når julen nærmer sig handler det derfor om at finde en god gave til dagplejemor. Det er trods alt hende, der tager sig af dine børn, når du ikke har tid til det.

En måde, hvorpå du kan forkæle din dagplejemor er ved hjælp af et gavekort til en middag. Her behøver det ikke at være en middag på en dyr restaurant. I stedet kan det blot være en middag et sted, som du selv kan lide. Måske til et sted, hvor du på et tidspunkt har fået en god brunch. Denne brunch kan du give videre i gave til dagplejemor.

Det vil gøre hende glad, og det vil formentligt gøre, at hun får lidt mere energi efterfølgende.  

2 – En tur i spa gør underværker

En anden god gave du kan give til en dagplejemor er lidt selvforkælelse. Det kan for eksempel være et spaophold. At give en hel weekend et sted kan godt blive dyrt. Derfor behøver du ikke nødvendigvis at give så dyr en tur. Du kan også nøjes med at give et gavekort til en spa et sted i nærheden. Så kan dagplejemor tage dertil og bruge nogle timer alene.

Det kan gøre, at hun kan nyde livet i den tid og kun tænke på sig selv.

3 – En god LP kan være det bedste

Går dagplejemor meget op i musik kan det også være en god idé at give en LP i gave. Det kan både være en god ting for hende selv og børnene. Det er nemlig en meget god idé at sørge for at spille musik for børn. Det udvikler dem på mange forskellige måder, uanset hvor gamle de er. Det er derfor godt at give en god LP til hende, så hun også kan spille den for børnene, hvis hun har lyst.

4 – Tag en tur i teatret sammen

En kulturel oplevelse er altid en skøn ting, som I kan nyde sammen. Det kan I for eksempel gøre ved at tage i teatret. Der findes mange gode forestillinger, som I kan nyde sammen.